Dominic Scott

Yksilövalmennukseni keskiössä on urheilijan minän merkityksellisyyden ja innostuneisuuden vahvistaminen. Keskitymme valmennuksessa kokonaisuuteen ja kehittämme eri osa-alueita arjen toiminnoissa sekä urheilijan perustreeni- ja kilpakaudella. Kantavana ajatuksena on, että valmennettavani oppii tuntemaan itsensä entistä paremmin sieltä urheilijaminän takaa.

Yhdessä kanssasi määrittelemme tavoitteesi sekä kartoitamme vahvuutesi ja kehityskohteesi. Opastan esimerkein ja käytännönläheisesti, miten tappiot tai negatiiviset tuntemukset käsitellään ja muutetaan positiiviseksi energiaksi ja voimavaraksi mahdollisimman ripeästi.

Käymme läpi kilpailutilannehetkiä, joista urheilija pystyy oppimaan ja ammentamaan seuraavalla kerralla. Erilaisten konkreettisten harjoitteiden avulla perehdymme mielenhallintaan, jonka avulla kykenee parempiin suorituksiin rennolla otteella – myös urheilun ulkopuolella.

Yhdessä terävöitämme päämääräsi ja fokusoimme tekemisesi omien arvojesi mukaiseksi sekä tehokkaaksi, jotta saavutat missiosi mielekkäästi ja johdonmukaisesti töitä tehden. Henkilökohtainen valmennus sopii niin yksilö-, kuin joukkueurheilijalle.

Ota yhteyttä